Actualitat Notícies

LA NIT DE LA LLUM IL·LUMINA AMB MILERS DE CIRIS EL CENTRE DE DÉNIA

La Regidoria de Comerç, a través de l’AFIC en Creama Dénia, ha organitzat una nova edició de la Nit de la Llum el dissabte 15 de desembre.
LA NIT DE LA LLUM IL·LUMINA AMB MILERS DE CIRIS EL CENTRE DE DÉNIA

Milers de ciris il·luminaran els carrers del centre històric en aquest esdeveniment de dinamització comercial en el qual participaran més de 70 comerços i també les parades del Mercat Municipal, que ampliaran l’horari d'obertura fins a les 23 hores.

En aquesta edició, la Nit de la Llum avança el seu horari i començarà a les 17.30 hores. A partir d’eixe moment, els carrers s'ompliran de música i ball, cors de nadales, jazz en directe i la il·luminació de 7.000 ciris distribuïts per tot el centre històric comercial. En alguns punts, com les places del Consell i la de la Constitució, s'apagarà l'enllumenat elèctric i els ciris seran l'única font d'il·luminació, creant un ambient únic. A més, molts dels comerços participants oferiran a la seua clientela descomptes i regals fins a l'hora de tancament, prevista a les 21.30 hores.

Els cors de la Peña flamenca Miguel Poveda, l'Associació de Pares i Mares del col·legi Maristas (APAMAR), Al-Manchara i la Colla del Cànter col·laboren en la iniciativa cantant nadales en diversos punts del centre urbà.

Les actuacions de jazz en directe seran a càrrec del quintet Original Dixieland Sedajazz i el grup Nina Dinamita & La Swing Milicia.

Finalment, a iniciativa del comerç Toy Planet (carrer de la Mar, 15), el Pare Noel atendrà en l'establiment durant tota la vesprada als xiquets i xiquetes que vulguen lliurar-li la seua carta.

© 2015 - Ajuntament de Dénia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball