L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

El sector comercial constituïx un dels pilars fonamentals de l'activitat econòmica de Dénia a més d'un dels atractius turístics del municipi. Els comerços de Dénia, els mercats ambulants, el Mercat Municipal constituïxen elements de dinamització econòmica de la ciutat i són generadors de qualitat de vida.
L'Ajuntament de Dénia, conscient d'esta realitat, aposta per donar un nou impuls al sector, i basant-se en les línies definides en el Pla d'Acció Comercial recentment finalitzat, reforçar la imatge de Dénia com a ciutat comercial de referència. Comptem per a això amb l'experiència i saber fer de l'empresariat local, que tant ha contribuït a la bona imatge del comerç de Dénia.
Esta nova pàgina web pretén obrir una nova via de comunicació amb els comerciants, les associacions i amb el públic en general, facilitant el seu accés a la informació sectorial: normativa, tràmits, agenda, activitats de dinamització, etc. i permetent que ens facen arribar les seues idees i les seues necessitats. Un pas més en el nostre objectiu d'impulsar el comerç de la nostra ciutat.

Vicente Chelet Ordines
Regidor de Comerç Ajuntament de Dénia

© 2023 - Ajuntament de Dénia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball