Actuacions AFIC

BOTIGUES AL CARRER

En curs

El 23 de març, per a finalitzar la temporada de rebaixes d'hivern, 64 comerços de Dénia van traurer al carrer els seus productes en oferta.

Més informació

CONCURS D'APARADORS NADALENCS

En curs

Convocada una nova edició del Concurs d'Aparadors Nadalencs.

Consulta les bases.

Més informació

DÉNIA STOCK OCTUBRE

En curs

Els dies 20 i 21 d'octubre en el carrer Marqués de Camp tindrà lloc una nova edició de la fira outlet de Dénia amb la participació de més de 80 comerços.

Més informació

CURS DE CREATIVITAT E INNOVACIÓ PER AL COMERÇ

En curs

Curs dirigit a comerciants y empresaris, que tindrà lloc els dies 4 i 6 de setembre a la Delegació de la Diputació d'Alacant a Dénia, Ctra. Dénia Ondara km. 1 de 15:00 a 17:00h. Inscripció gratuita.

Més informació

Curs de fotografia i microvideo amb mòbil

En curs

Lloc: Delegació de la Diputació d'Alacant
Dates: Fotografia 8 i 9 de maig
            Microvideo 15 i 16 de maig
Horari: de 15:00 a 18:00h.

Més informació

DÉNIA STOCK

En curs

La desena edició de la fira outlet del comerç de Dénia, Dénia Estoc, que organitza la Regidoria de Comerç a través de l'oficina AFIC en Creama, se celebrarà els dies 5 i 6 de maig.

Dénia Estoc es trasllada en esta ocasió al carrer Marqués de Camp pel fet que el carrer La Via, on es venia realitzant en les últimes edicions, es troba oberta al tràfic. En total participaran 70 comerços amb estand en el carrer Marqués de Camp i 13 comerços des dels seus establiments en el carrer Cop, Diana, Glorieta del País Valencià i Magallanes. Els visitants podran trobar productes en oferta de sectors com a moda, calçat, bosses de mà, joieria, bicicletes, puericultura, esport, mascotes, nàutica, alimentació, decoració, pelleteria, entre altres."

Més informació

DISSABTES DE CARRER

En curs

La Regidoria de Comerç posa en marxa la campanya Dissabtes “de carrer”

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Dénia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball