Actualitat Notícies

PREMIS INICIATIVA EMPRENEDORA

Creama i l'associació Multisecma convoquen el Premi Iniciativa emprenedora per a encoratjar l'esperit emprenedor en la comarca.
PREMIS INICIATIVA EMPRENEDORA

L'empresa de turisme actiu Segway Trip Dénia ha resultat guanyadora del Premi Iniciativa Emprenedora que convoquen l'associació Multisecma i Creama Dénia. Els seus creadors, Roberto Sánchez i Javier Jiménez, han arreplegat el premi esta vesprada de mans del president de Multisecma, Luis Silvestre, i de la regidora de Creama Dénia, Eva Ronda, en un acte celebrat en la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia. Han assistit a l'acte d'entrega, entre altres, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, la gerent del Creama, Rosario Donderis, la presidenta del CEDMA, Sonja Dietz, i associats de Multisecma.

Segons hi ha assenyalat el president de Multisecma, el jurat del premi ha seleccionat el projecte de Segway Trip Dénia “per la seua contribució a la innovació de l'oferta turística, la seua capacitat de creació de llocs de treball i la seua aposta per la busca de nous mercats”. Roberto Sánchez i Javier Jiménez han rebut un premi consistent en un paquet de productes i serveis aportats per 15 associats de Multisecma i valorats en 7.000 euros.

Segway Trip Dénia es va constituir al juny del 2014, centrant la seua activitat en l'oci actiu. Entre les seues línies de negoci es compten els tours amb segways, excursions en caiac i motos d'aigua, lloguer de bicicletes i motocicletes i flyboard.

El Premi Iniciativa Emprenedora, que en 2016 ha celebrat la segona edició, té com a objectiu promoure l'emprenedurisme entre la societat de la comarca, afavorir el reconeixement social dels emprenedors i fomentar una imatge positiva de l'empresari com a generador de riquesa i ocupació. 

La regidora de Creama ha indicat que a esta convocatòria s'han presentat cinc projectes, “tots amb aspectes molt valorables, tant per la seua qualitat com per la valentia d'emprendre”. Ronda ha felicitat públicament a tots presentats “per la seua aposta per la innovació i per fer realitat les seues iniciatives empresarials, millorant amb això el nostre entorn”. 

I encara que el guanyador és només u, des de Multisecma s'ha volgut recolzar els quatre finalistes i, tal com ha anunciat el seu president, se'ls oferix formar part de l'associació sense pagar el primer any de quota, “perquè ens coneguen i, després, esperem que es queden amb nosaltres”. 

En l'acte d'esta vesprada ha intervingut també Isabel Vila, autora del projecte de consultoria de coaching i comunicació efectiva ‘Ampliant mapes' que va resultar guanyador de la primera edició del Premi Iniciativa Emprenedora en 2012. En la seua intervenció, Vila ha assegurat que este premi de Multisecma-Creama li ha ajudat a obrir moltes portes i que l'ajuda i el suport rebut d'estes dos entitats “han fet el meu camí molt més senzill, contribuint a fer millor el meu projecte”.

© 2015 - Ajuntament de Dénia - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball